COLLAB het all in one marketing platform

De online platforms van LDB Solutions bieden ondernemers ruimte om samen te werken, hun producten of diensten te verkopen, zichzelf te presenteren en beter vindbaar te worden online. 

Collectieve marketing 

Steeds meer bedrijven vissen in dezelfde vijver. Door met elkaar te concurreren wordt echter het doel, meer klanten en een gezonde marge, steeds lastiger. Het huidige model waarin bedrijven met elkaar concurreren zorgt ervoor dat de kosten hard stijgen en de marges dalen.

Verstandiger is het om als concurrenten samen op te trekken in de marketing. Door gezamelijk de marketing op een bepaald product of dienst te richten is het mogelijk om de primaire vraag te verhogen. Hierdoor wordt het speelveld groter en is er meer onderling te verdelen.

Ontsluit latente doelgroepen

Door de samenwerking aan te gaan met concurrenten en aansluitende branches worden ook doelgroepen bereikt die voorheen niet om nauwelijks bereikbaar waren. Zo profiteer je van elkaars branche zonder elkaar te schaden.

Is collectieve marketing dan de oplossing voor alles? Nee zeker niet, individuele marketing is en blijft minstens zo belangrijk, immers als bedrijf wil je graag zoveel mogelijk klanten aan je binden. Feit is wel dat als er meer vissen in de vijver zwemmen je meer kans hebt om deze te vangen. 

Samenwerken als strategie

Een strategische samenwerking met als doel het verbeteren van de concurrentiepositie van alle partners biedt veel voordelen ten opzichte van alleen de strijd aangaan. Samen sta je immers sterker tegen de dominante spelers als bijvoorbeeld UBER en Thuisbezorgd. 

Door het samenwerken met branchegenoten kunnen hoge commissies aan de dominante spelers worden geëlimineerd, kan er marktaandeel worden teruggehaald en kan de marge naar een gezond niveau worden gebracht. 

Geef richting aan jouw marketing

Veel bedrijven hebben moeite met hun marketing en het behalen van de gestelde doelen. Of het nu gaat om betere vindbaarheid in Google, meer klanten en omzet, meer naamsbekendheid en het verhogen van jouw online autoriteit, COLLAB zorgt dat jij al jouw doelen kunt behalen.

 

 

 

BRANDOR en COLLAB een combinatie die scoort.

Door de integratie met BRANDOR kunnen alle partners zowel collectief als individueel hun voordeel halen uit de platformen van LDB Solutions.

BRANDOR helpt u met het werven van nieuwe klanten en het aan u binden van bestaande klanten. Hierdoor maakt de integratie van BRANDOR in COLLAB uw marketing compleet. 

Meer informatie kunt u vinden op de pagina van BRANDOR

COLLAB als vertrekpunt

De mogelijkheden van COLLAB zijn nagenoeg oneindig. Ieder platform is in te richten op basis van uw wensen en eisen. Of u nu een ingebouwde webshop wilt of koppelingen met bijvoorbeeld Google business, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. 

Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen welke als basis dienen voor uw eigen platform. 

Wilt u weten wat COLLAB voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u met plezier een demonstratie.

Abonnement

Per maand opzegbaar

€ 35,-

Per maand
Eenmalige opstartkosten € 99,-

Meest gestelde vragen

Ja je kunt op ieder moment opzeggen. Je kunt dan tot het einde van de reeds betaalde termijn gebruik maken van jouw account

Collab is ontworpen voor samenwerking. Deze samenwerking is juist de kracht van onze platformen. Daarom lanceren wij branche gerichte platformen bij voldoende deelnemers. Het aantal deelnemers hangt af van de branche

Ja, wij bieden jou alle opties om aan de regels te voldoen. daarnaast staat alle data op jouw eigen server in Nederland waardoor ieder facet kan worden gecontroleerd. Hierdoor kan er eenvoudig aan de huidige regelgeving worden voldaan.

Er is geen grens voor het aantal deelnemers. Sterker nog, hoe meer deelnemers des te krachtiger zijn de platformen