BRANDOR het All in one marketing pakket, toepasbaar in iedere branche, betaalbaar voor ieder bedrijf

Vereenvoudig, consolideer en automatiseer uw verkoop en marketing, zodat u waardevolle tijd bespaart en sneller dan ooit betere resultaten behaalt.

  • Meer inzicht in je doelpubliek
  • Meer verkeer naar je website
  • Relevante en persoonlijke communicatie
  • Meer conversies
  • Meer (potentiële) klanten
  • Kosten besparend
  • Hoge Return On Investment

Leer uw klanten beter kennen.

Leer meer over uw klanten en wat hun interesses zijn, waar ze wonen, wat ze lezen en wat ze doen door segmentatie en gegevensverzameling. Verzamel een onbeperkte hoeveelheid gegevens en gebruik tags om interesses te specificeren.

Met deze gegevens kunt u diensten en producten ontwikkelen die rechtstreeks aansluiten bij de interesses van uw klanten.

Maak relevante en gepersonaliseerde campagnes

Eén maat past absoluut niet bij iedereen! Nu u meer over uw klanten weet, kunt u gepersonaliseerde e-mails en pagina’s op uw site ontwerpen en maken die uw klant door hun gepersonaliseerde klantreis leiden.

Door rechtstreeks te communiceren met uw (potentiele)klanten, zullen zij eerder klant worden en blijven. ook zullen zij eerder anderen doorverwijzen.

Alle belangrijke functies in Één pakket

E-MAILMARKETING

Event-driven e-mails worden volledig geautomatiseerd verzonden op het moment van een bepaald event. Als je bijvoorbeeld abonnees wilt feliciteren op hun verjaardag stel je eenmalig een bericht op. Daarna wordt iedere dag automatisch een bericht verzonden naar alle abonnees die op die dag jarig zijn.

UITGEBREIDE CRM

Al je contacten handig bij elkaar in jouw eigen CRM zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar bijvoorbeeld de contactinformatie van een bepaald contact. Voeg tags toe om je contacten te segmenteren, draai eenvoudig rapportages uit en stuur gericht de juiste informatie naar de juiste personen.

E-COMMERCE INTEGRATIE

Verhoog je omzet met automatische reminders, aanbiedingen en upsells. Zo kun je bijvoorbeeld als iemand een product koopt waar je gemiddeld drie maanden mee doet, na die drie maanden automatisch een bericht verzenden met een kortingscode of een reminder dat het wellicht tijd is om een nieuw product te kopen.

LANDINGSPAGINA BUILDER

Een goede landigspagina is van groot belang voor de conversie op je site. Bouw nu eenvoudig zelf landingspagina’s die converteren en overtuig jouw bezoekers tot het nemen van de actie die jij hen aanbiedt.

WEBSITE BUILDER

Heb je nog geen website of ben je toe aan een nieuwe? Bespaar honderden euro’s en bouw je nieuwe site met ons drag and drop systeem. Heb je hulp nodig, dan staan wij klaar op je te helpen.

TE KOPPELEN AAN IEDERE WEBSITE

Het maakt niet uit wat voor website je hebt. Het systeem is koppelbaar aan iedere website. Wil je liever het systeem in je bestaande website inbouwen, dan is dat in veel gevallen ook mogelijk.

BOEKINGSYSTEEM

Laat bezoekers van je site zelf hun afspraak inplannen. Zie gemaakte afspraken direct in jouw agenda. Verzet of annuleer afspraken met 1 druk op de knop. 

MARKETING FUNNELS

Maak eenvoudige of complexe marketingfunnels om uw bezoekers door uw verkoopproces te leiden.

SOCIAL PROOF

Verhoog uw conversieratio met bewijs! Social Proof is een van de gemakkelijkste manieren om de conversieratio’s op uw lead capture-pagina’s te verhogen. Het werkt op basis van fundamenteel menselijk gedrag, “Monkey See, Monkey Do”.

VOLLEDIGE RAPPORTAGES

we brengen de gegevens naar u toe in verschillende gemakkelijk te lezen en te begrijpen rapporten die u zullen helpen bepalen waar meer inspanning en optimalisatie nodig is.

LEAD SCORE

De grootste organisaties ter wereld gebruiken leadscores om te bepalen wanneer het het juiste moment is om een promotie of exclusieve aanbieding te sturen. Met leadscore kunt u dit nu ook!

VERKOOPPIJPLIJN

De verkooppijplijn is het ultieme hulpmiddel om uw verkoopteam in een hogere versnelling te brengen met verkoopautomatisering en uw leads gemakkelijk handmatig of automatisch te beheren.

E-MAIL COUNTDOWN TIMERS

Een van de meest effectieve manieren om mensen angst te laten voelen om iets te missen, is door ervoor te zorgen dat ze weten dat ze geen tijd meer hebben om te claimen, welke promotie je ook aanbiedt.

ONLINE CONTRACTEN

Laat contracten online ondertekenen en sla deze direct op bij het contact in het CRM systeem.

GENEREER AGENDA LINKS

Wilt u  agendalinks voor de Google-agenda genereren? Met dit eenvoudige hulpprogramma kunt u links naar evenementen genereren die uw klanten kunnen gebruiken om evenementen aan hun agenda toe te voegen.

SUPERLINKS

Met superlinks kunt u klanten taggen en segmenteren wanneer ze op een link in een e-mail, op uw site, in een Facebook-groep of waar dan ook klikken!

VOORWAARDELIJKE LOGICA

Met de voorwaardelijke logica functie kunt u stappen binnen een funnel uitvoeren of overslaan, afhankelijk van of het contact aan bepaalde criteria voldoet.

WEBHOOKS

Met Webhooks kunt u communiceren met andere softwareprogramma’s. Zo kunt u eenvoudig verschillende systemen met elkaar verbinden en onderling informatie laten delen en of uitwisselen.

100+ premium template

Met een keuze van meer dan 100+ ready made websites templates heeft u binnen een handomdraai uw website online

GRATIS PREMIUM PLUGINS

Wij installeren een collectie van de beste premium plugins voor u. Hiermee heeft u nagenoeg oneindig veel mogelijkheden qua functionaliteit en design

HOSTING EN ONDERHOUD

Wij hosten jouw systeem op snelle cloudservers. Zo weet jij dat je altijd online bent. Zijn er toch problemen? Dan lossen wij deze voor je op.

ZOOM INTEGRATIE 

Geef webinars, organiseer online meetings of laat potentiele klanten zelf online consults inboeken. Volledige integratie met Zoom. 
Alles eenvoudig instelbaar via uw dashboard

BACKUP EN RESTORE

Maak eenvoudig backups van uw systeem en herstel met een klik indien er iets mis gaat. Zo weet u zeker dat uw data altijd veilig is opgeslagen.

PREMIUM SUPPORT

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Ons support team staat altijd voor je klaar. 

Het pakket voldoet aan alle recente privacywetgeving in de Europese Unie (GDPR)
0 +
verzonden emails per maand
0 +
gebruikers
0 +
marketingfunnels

U bent slechts een paar stappen verwijderd van betere resultaten.

280+ bedrijven gebruiken ons marketingpakket om hun marketingtrechters sneller te ontwerpen, in te zetten en te optimaliseren dan ze voor mogelijk hadden gehouden, en u kunt zich bij hen aansluiten! 

Andere platforms brengen u een "succesbelasting" in rekening, wij niet.

BRANDOR Activecampaign Keap Hubspot
500 contacten €99 500 contacten €159 500 contacten €149 500 contacten €800
1000 contacten €99 1000 contacten €159 1000 contacten €179 1000 contacten €800
5000 contacten €99 5000 contacten €239 5000 contacten €279 5000 contacten €1250
10000 contacten €99 10000 contacten €349 10000 contacten €349 25000 contacten €1250
25000 contacten €99 25000 contacten €599 25000 contacten €449 25000 contacten €2000

De bovenstaande prijzen zijn berekend op basis van het “meest populaire” plan vermeld door het platform op
hun prijspagina, of het plan met de dichtstbijzijnde equivalente functieset. Prijzen laatst bijgewerkt in augustus 2020.

Abonnement

Per maand opzegbaar

€ 99,-

Per maand
Eenmalige opstartkosten € 299,-

Meest gestelde vragen

Ja je kunt op ieder moment opzeggen. Je kunt dan tot het einde van de reeds betaalde termijn gebruik maken van jouw marketingsysteem

Ja je hebt volledige rechten om zelf funnels en emails op te stellen. Ook kun je eenvoudig zelf landingspagina’s maken voor jouw campagne. Heb je hulp nodig, dan kunnen wij het ook voor je doen.

Ja, wij bieden jou alle opties om aan de regels te voldoen. Daarnaast draait het pakket op een server die wij alleen voor jou inrichten. Hierdoor heb alleen jij toegang tot alle data.

Er is geen grens voor het aantal contacten. Ons systeem wordt gebruikt door klanten die slechts 50 mails per maand sturen, maar ook door klanten die meer dan 100.000 emails per week sturen

Ja dat kan, je kunt zonder enige vorm van kennis eenvoudig zelf jouw website bouwen met onze drag and drop systeem. Het is zelfs mogelijk om zeer complexe websites of webshops te maken, indien nodig helpen wij jou daar graag bij.

Je kunt met een druk op de knop al jouw contacten uploaden. Hieraan zit geen beperking

Voor slechts €99,- per maand krijgt u alles in het pakket. Wanneer u alle componenten los zou moeten afnemen bent u a snel meer dan €300,- per maand kwijt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan cloudhosting, support, alle premium plugins en templates. Feitelijk bespaart u meteen zeker €200,- per maand als u met BRANDOR start.